Honden laten africhten op maat

Indien u wilt kunnen wij tevens uw hond(en) voor u africhten en opleiden al naar gelang uw wens. Wij trainen de honden op een diervriendelijke doch duidelijke manier waarbij resultaat gegarandeerd is. Door onze jarenlange ervaring in het trainen, opleiden van honden zijn wij zeer bedreven in deze tak van sport.


Of het nou gaat om een hond op te leiden voor zijn Schützhund (1, 2 of 3), Speurhond en aankeuring of juist om simpelweg gewoon te luisteren als huishond en sociaal gedrag aan te leren, wij kunnen dat voor u realiseren. Het maakt niet uit of het om een reu of teef gaat, net zo min als het ras. Voor elk probleem hebben wij een passende oplossing en werkstrategie. Dus vanaf de hond die constant blijft blaffen tot en met de hond die zich agressief opstelt tegenover andere dieren dan wel mensen, vanaf de hond die uw kledingstukken doet verdwijnen in stukken tot de hond die niet in de auto wilt. Voor alle problemen zijn wij " in ". Onze missie is dan ook " samen sterk door maatwerk " . Wanneer u uw hond door ons laat trainen kan dat op verschillende manieren.

 

1  – U maakt een afspraak met ons om bij ons langs te komen of wij bij u. We trainen dan in " duo " ; u traint de hond onder onze begeleiding en hulp. Indien nodig nemen wij op bepaalde momenten de hond over aan de lijn ( of los ).


2 – We stellen samen een project op en spreken af op locatie (s) om daar samen te trainen.

Ten alle tijden bepalen we eerst het doel en bespreken we samen de strategie door voor de training c.q. opleiding. Aan het eind toetsen we de behaalde resultaten en we ronden niets af zonder dat de vooraf bepaalde doelstellingen zijn behaald. Vanzelfsprekend maken we een duidelijk omkaderd plan van aanpak op papier wat geheel inzichtelijk is voor iedereen.

U kunt ons bellen op 0561433057 of 0645077018. Mailen kan ook vdmauritshoek@gmail.com of via facebook, daar kunt u ons vinden onder Mauritshoek Duitse Herder