HSV De Griffioen, Wolvega

Op deze pagina vindt u het adres op Facebook die u naar onze hondensportvereniging leidt; HSV De Griffioen. We trainen hier met veel plezier met de honden en elkaar, ons trainingsveld ligt in Wolvega aan de Schipsloot achter Heiwo en naast Wolvega Panelen.
Bij onze club is iedereen van harte welkom. We trainen op basis van een gezonde baas-hond relatie met als uitgangspunt dat de baas en hond vrienden van elkaar zijn maar waarbij de baas/geleider wel de leiding heeft en dus de kapitein van het schip is. We werken met beloningen maar ook met correcties. Het idee van alleen goed gedrag belonen en foutief gedrag negeren wordt op onze club absoluut niet toegepast.
Alle rassen en mensen zijn dus welkom behalve:
– Agressieve en niet in de hand liggende honden. Deze kunnen bij mij in een andere setting trainen mits het een haalbare kaart is. Zie hiervoor in het hoofdmenu van de site.
– Als mensen hun honden slaan of schoppen of anders niet correct behandelen, in dergelijke gevallen volgt er, hooguit, één waarschuwing en daarna is er geen training meer mogelijk bij ons.
Volg onze club op Facebook, u kunt hier ook informatie vinden over de tijden en momenten waarop wij trainen. De pagina is: